• FAMILIEFERIE PÅ ISLAND_Barnevennlig høstferie på Island_Den Blå Lagune Bading © Din Islandsreise
 • FAMILIEFERIE PÅ ISLAND_Barnevennlig høstferie på Island_Langjökull © Din Islandsreise
 • FAMILIEFERIE PÅ ISLAND_Barnevennlig høstferie på Island_Flotte Islandshester © Din Islandsreise
 • FAMILIEFERIE PÅ ISLAND_Barnevennlig høstferie på Island_Gøy å snorkle på Island © Din Islandsreise
 • FAMILIEFERIE PÅ ISLAND_Barnevennlig høstferie på Island_Geotermiske områder på Island © Din Islandsreise

Barnevennlig høstferie på Island

Denne barnevennlige høstferien på Island byr på en aktiv og opplevelsesrik ferie for hele familien. I Reykjavik og rundt hovedstaden er det mange aktiviteter som både voksne og barn vil like. Nyt tilværelsen i en av byens utendørsbassenger, med stor vannsklie og “heitur pottur” eller besøk den Blå Lagune med sitt enestående spabad. Ridning på Islandshest, hvalsafari, ATV kjøring og skøyting er også morsomme aktiviteter.

 

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
 • 3 overnattinger i Reykjavik
 • Frokost alle dager
 • Leiebil etter eget valg
 • Overtagelse og avlevering av leiebil på Keflavik flyplass
 • Egenandelsforsikring-CDW
 • Fri kjørelengde
 • Detaljert beskrivelse av reiseruten
 • Detaljert veikart av Island
 • 24 timers telefontjeneste ved nødsituasjon

 

Ikke inkludert i prisen:

 • Drivstoff
 • Super CDW forsikring
 • GPS, barnesete og annet utstyr
 • Keflavik Airport Service Charge
 • Valgfrie aktiviteter
 • Reiseforsikring

 

Familieferie på Island
Varenummer:
F-3
Avganger:
Alle dager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
September/Oktober
Pris fra kr:
7.650.-

Barnevennlig høstferie på Island

Denne barnevennlige høstferien på Island byr på en aktiv og opplevelsesrik ferie for hele familien. I Reykjavik og rundt hovedstaden er det mange aktiviteter som både voksne og barn vil like. Nyt tilværelsen i en av byens utendørsbassenger, med stor vannsklie og “heitur pottur” eller besøk den Blå Lagune med sitt enestående spabad. Ridning på Islandshest, hvalsafari, ATV kjøring og skøyting er også morsomme aktiviteter.

Familieferie på Island
Varenummer:
F-3
Avganger:
Alle dager
Varighet:
4 dager / 3 netter
Periode:
September/Oktober
Pris fra kr:
7.650.-

Dag 1 – Ankomst – Fritid i Reykjavik

FAMILIEFERIE PÅ ISLAND_Bade i varme kilder på familieferie på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

Etter ankomst på Keflavík flyplass henter dere leiebilen og kjører til Reykjavik for å sjekke inn på hotellet. Resten av dagen er til fri disposisjon. Bruk den gjerne for å utforske den flotte hovedstaden.

Det finnes uendelig med aktiviteter og opplevelser som er morsomme for både for store og små. Dere kan besøke Reykjavik Zoo & Familiepark som ligger i friluftsområdet Laugardalur. Der vil barna møte mange islandske dyr, blant annet hester, sau, rev, sel og reinsdyr. I familieparken kan barna boltre seg i karuseller, minibiler og seile på en liten innsjø. På området har dere også muligheten til å grille på et eget grill-område.

De fleste barn elsker å bade. I nærheten av familieparken ligger Europas største spa- og badeanlegg med ute og inne bassenger, flere ”heitur pottur”, stort familiebasseng og en stor og lang vannsklie.

En av Reykjaviks mest besøkte attraksjoner er å besøke Saga Museum. Museet gjenskaper noen av de viktigste og dramatiske øyeblikkene i Islands historie. Gjennom “levende voksfigurer” som kan minne om figurene i Madam Tussaud gis det innblikk i de historiske begivenhetene som har satt sitt preg på det islandske folks historie.

Andre steder i vi kan anbefale er byens innsjø, “Tjörnin”, hvor barna kan mate svaner og ender, Perlan som er en av Reykjaviks mest særpregede bygning, hvor dere har flott utsikt over hele Reykjavik mens dere spiser en deilig islandsk is, og Nauthólsvík med den flotte geotermiske stranden. Og det finnes flere muligheter til flotte aktiviteter for hele familien. Kanskje dere ønsker å være med på hvalsafari, atv- eller buggy-kjøring, hesteridning eller en guidet sykkeltur. Underveis bør dere selvfølgelig gjøre en liten pause ved byens mest kjente pølsebod; ”Bæjarins Bestu” (Byens beste) og om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Det finnes mange restauranter som også byr på matglede for de yngste.

Kjørelengde ca. 50 km

Dag 2 – Krysuvík – Den Blå Lagune

Krísuvík med geotermiske områder_Opplev Island og geotermiske områder med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Høydepunkter:

I dag kan dere besøke den verdenskjente Blå Lagune, og på veien dit kan dere kjøre innom kokende geotermiske områder. Dere kjører gjennom langstrakte lava- og moselandskap med natur som minner om månelandskap, til dere kommer til Kleifarvatn, en diger og spektakulær innsjø med lavastrender og tindrende klart vann. Innsjøen blir stadig mindre etter et kraftig jordskjelv i året 2000.

Kjør videre til Krísuvík, et fargerikt geotermisk område med store boblende gjørmehull og svoveldampende underjordiske kilder. Gjør et stop ved Seltun. Kjør til den lille fiskelandsbyen Grindavik før dere kjører videre til Den Blå Lagune.

I Den Blå Lagune kan dere nyte et herlig og uforglemmelig bad i det mineralrike varme vannet, som holder nærmere førti deilige varmegrader. Bading i Den Blå Lagune vil gi dere en opplevelse av velvære utenom det vanlige. Dere kan ligge og flyte i timevis i det mineralrike vannet, prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen.

Etter en deilig opplevelse i Den Blå Lagune, kjører dere tilbake til Reykjavik. På vei tilbake til hovedstaden kan dere besøke Bessastadir som er den islandske presidentens offisielle residens. Og på kvelden er det selvsagt igjen mulighet for kulinariske opplevelser i en av de mange og gode restaurantene i Reykjavik.

Kjørelengde ca. 200 km.

Dag 3 – Thingvellir – Laugarvatn – Gullfoss – Geysir

BILFERIE PÅ ISLAND_Bilferie på Island med Den Gylne Sirkel_Opplev Gullfoss og en islandsk Geysir © Din Islandsreise.jpg
Valgfrie aktiviteter:

I dag anbefaler vi at dere kjører Den Gylne Sirkel hvor dere underveis vil oppleve noen av de mest interessante og berømte severdighetene på Island.

Første stopp er ved nasjonalparken og det historiske stedet Þingvellir. Thingvellir er på Unescos verdensarvliste og blir ansett for å være et av verdens geologiske underverker. Her stiftet islendingene verden første Allting i år 930. Ta en spasertur gjennom det storslåtte juvet Allmannagjá hvor dere kan se sprekken mellom den nordamerikanske og europeiske kontinentalplaten. Sprekken utvider seg for hvert år og den nærmest deler Island i to.

Etter besøket på Thingvellir kan dere kjøre innom det lille tettstedet Laugarvatn for å bade. Stedet er kjent for sin naturlige varme kilde og sauna som opprinnelig ble bygget i 1920. I dag finnes der et nytt og moderne badeanlegg; Fontana Bad og Spa som er bygget over en naturlig varm kilde og har tørr sauna og flere ”heitur pottur” med varierende temperatur.

Dere fortsetter til det berømte geotermiske geysirområdet hvor dere kan vandre blant kokende leirpøler og dampende kilder. Geysir sprutet tidligere varmt vann nesten 30 meter opp, men er nå inaktiv. Strokkur som er like ved, er Islands mest aktive geysir. Denne spruter opp kokende vann opptil 25 meters høyde, ca. hvert 8. minutt.

Dere kjører videre til den majestetiske fossen Gullfoss som er kanskje den vakreste fossen i landet. På Gullfosskaffi har dere muligheten å smake på den deilige islandske kjøttsuppen. Anbefales!

På veien videre passerer dere Flúdir hvor dere finner den eksotiske og bortgjemte Secret Lagoon. Besøk deretter landets første biskopsseter, Skálholt. Stedet var i mange hundre år et av de viktigste stedene på Island, og var bl.a. senter for utdanning på Island. Islands første bispesete Skálholt ble opprettet i 1056. Den nåværende kirken er bygd på 1960-tallet og utsmykket av de mest framstående islandske kunstnere. Etter en opplevelsesrik dag kjører dere tilbake til Reykjavik.

Kjørelengde ca. 210 km

Dag 4 – Avlevering av leiebil – Avreise

FAMILIEFERIE PÅ ISLAND_Flott familieferie på Island med Din Islandsreise © Din Islandsreise
Valgfrie aktiviteter:

Kjør til Keflavík flyplass.
Avlevering av leiebilen.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

Det er mulig å book en ekstra natt i Reykjavík, Islands levende hovedstad!

Kjørelengde ca. 50 km.

Priser: Barnevennlig høstferie på Island

Pris fra kr. 7.650.-

Prisen gjelder per person når to fullt betalende voksne deler overnatting og leiebil.
Det er beregnet overnatting i familierom hvor det er plass til to voksne og to barn.

Prisen er "fra pris" som er basert på enkel overnatting og lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledig overnatting og flyseter i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset overnattings- og flykapasitet. Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.
Kontakt oss angående pris for barn.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo.
Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereiser). Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon. Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene. Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg som kunde eller oss som mottaker. Administrasjonsgebyr kr. 79.- per bestilling.

Kontakt oss for tilgjengelighet og priser

Overnatting: Barnevennlig høstferie på Island

Overnattingen er i familierom hvor det er plass til to voksne og to barn. Hvis dere reiser med tre eller flere barn kan dette medføre et tillegg i prisen. Tillegget varierer etter antall barn og alder. Det finnes mange overnattingsmuligheter i Reykjavik, alt fra enkle gjestgiverier til første klasses luksus hoteller. På våre reiser til Reykjavik tilbyr vi fire klasser på overnatting; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Vi kjenner hotellene, vi vet beliggenheten, hvilken standard de har og i hvilket prisnivå de ligger. Fortell oss hvilke ønsker dere har og vi hjelper dere med å finne den beste overnattingen.

På grunn av svært høy etterspørsel og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet på et bestemt hotell. Under slike omstendigheter vil vil alltid booke den best tilgjengelige overnattingen i den ønskete prisklassen. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien. Under kan dere se eksempler på overnattingsmuligheter vi benytter oss av i Reykjavik. Vær oppmerksom på at de overnattingsmulighetene som vises kun er eksempler på overnattings klasser; To-, Tre-, Fire og Fem stjerners overnatting. Se flere hoteller i Reykjavik

Comfort overnatting

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Cabin **

Hotel Cabin er et enkelt turistklasse hotell som ligger ca. 2 km fra sentrum, i nærheten av byens største utendørs svømmebasseng og spa. Hotellet tilbyr 252 praktisk innredete rom i tre kategorier; Standard, DeLuxe og Superior rom. Standard rommene er meget små ca. 10 kvm. Superior rommene har gratis trådløs nettilgang. Hotellet har restaurant og bar. Konferansefasiliteter. Hotel Cabin

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Skuggi Hotel ***

Skuggi Hotel er et moderne 3-stjerners hotell i ca. 15 minutter gangavstand fra Reykjavik sentrum. Hotellet har en utmerket plassering med mange nærliggende kafeer, restauranter og barer, og Reykjaviks hoved handlegate, Laugavegur ligger kun noen få minutter unna hotellet. Hotellet tilbyr 100 stilfullt innredede rom, inspirert av den islandske naturen. Det finnes rom i tre kategorier, single, double og superior rom. I lobbyområdet finnes det bar og lounge, og der har gjester også adgang til gjeste pc. Skuggi Hotel

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Hotel Borg ****

Hotel Borg er et førsteklasses hotell direkte i sentrum av Reykjavik. Hotellet er et kjent landemerke i byen, åpnet på 1930-tallet, og er dermed Islands eldste hotell. Hotel Borg oser av luksus utført i klassisk art deco stil. Hotellet er pent og moderne, rommene er nyrenoverte og hotellet serverer god frokost. På hotellet finnes det en restaurant, bar og en flott trenings- og spaavdeling. Hotellet tilbyr overnatting i fem kategorier: Standard, Superior, Deluxe, Suite, Tower Suite. Hotel Borg

OVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLANDOVERNATTING I REYKJAVIK ISLAND

Black Pearl *****

Black Pearl Apartment Hotel er et førsteklasses design hotell og er en av de flotteste overnattingen du kan få i Reykjavik. Hotellet ligger sentralt i Reykjavik og tilbyr luksus overnatting hvor kun det beste er bra nok. Alle suitene er innredet med elegant design hvor alt interiør inkludert seng, sengetøy, håndklær og morgenkåpe oser av eksklusivitet. I noen av suitene er det møtemuligheter og hvis dere ønsker et privat måltid kan dere bestille en kokk som lager et privat måltid i suiten. Høy prisklasse. Black Pearl

Leiebil på Island etter eget valg

“Fra” prisen på bilferiepakkene våre tar utgangspunkt i leiebilgruppe B, VW Golf eller lignende. Mot et tillegg i prisen er det mulig å oppgradere leiebilen til en annen gruppe. Det er kun leiebilgruppe som kan bestilles, ikke bilmerke/modell. Planlegg hvilken veier dere skal kjøre på Islandsturen og bestill leiebil i.h.t. det. Hvis dere skal kjøre Ringveien / Riksvei 1 som går rundt hele Island, trenger dere ikke en firehjulstrekker. Men hvis dere planlegger å kjøre inn i det islandske høylandet kreves en bilgruppe som er godkjent for kjøring på disse veiene. Se grupper og bilmerker under. Les mer om Leiebil på Island

BILFERIE PÅ ISLAND_Leiebil på bilferie på Island © Din Islandsreise

Bilgruppe Z

Toyota Aygo eller lignende

3 dører

Manuelt gir

4 personer

1 koffert

Kan ikke kjøre inn i høylandet

BILFERIE PÅ ISLAND_Leiebil på bilferie på Island © Din Islandsreise

Bilgruppe A & Y

Toyota Yaris eller lignende

5 dører

Manuelt og automatgir

5 personer

2 kofferter

Kan ikke kjøre inn i høylandet

BILFERIE PÅ ISLAND_Leiebil på bilferie på Island © Din Islandsreise

Bilgruppe B og B2

Toyota Auris eller lignende

5 dører

Manuelt og automatgir

5 personer

4 kofferter

Kan ikke kjøre inn i høylandet

BILFERIE PÅ ISLAND_Leiebil på bilferie på Island © Din Islandsreise

Bilgruppe T & T1

Toyota Auris Station eller lignende

5 dører

Manuelt og automatgir

5 personer

4 kofferter

Kan ikke kjøre inn i høylandet

BILFERIE PÅ ISLAND_Leiebil på bilferie på Island © Din Islandsreise

Bilgruppe C & N

Toyota Avensis Sedan eller lignende

5 dører

Manuelt og automatgir

5 personer

3 kofferter

Kan ikke kjøre inn i høylandet

BILFERIE PÅ ISLAND_Leiebil på bilferie på Island © Din Islandsreise

Bilgruppe E & P

Skoda Octavia Staion eller lignende

5 dører

Manuelt og automatgir

5 personer

4 kofferter

Kan ikke kjøre inn i høylandet

BILFERIE PÅ ISLAND_Leiebil på bilferie på Island © Din Islandsreise

Bilgruppe F

Toyota Rav eller lignende

5 dører

Manuelt og automatgir

5 personer

3 kofferter

Kan kjøre inn i høylandet

BILFERIE PÅ ISLAND_Leiebil på bilferie på Island © Din Islandsreise

Bilgruppe I

Toyota Land Cruiser eller lignende

5 dører

Automatgir

5 personer

5 kofferter

Kan kjøre inn i høylandet

BILFERIE PÅ ISLAND_Leiebil på bilferie på Island © Din Islandsreise

Bilgruppe H

Toyota Land Cruiser eller lignende

5 dører

Automatgir

7 personer

2 kofferter

Kan kjøre inn i høylandet

BILFERIE PÅ ISLAND_Leiebil på bilferie på Island © Din Islandsreise

Bilgruppe Q

Ford Transit eller lignende

5 dører

Manuelt gir

9 personer

5 kofferter

Kan ikke kjøre inn i høylandet

BILFERIE PÅ ISLAND_Leiebil på bilferie på Island © Din Islandsreise

Bilgruppe D

Ford Transit eller lignende

5 dører

Manuelt gir

9 personer

9 små kofferter

Kan ikke kjøre inn i høylandet

Tips om bilferien på Island

Skal dere på bilferie på Island? Få med dere disse tipsene om bilferien. Flere og flere turister som ferierer på Island velger å kjøre rundt øya på egenhånd. Det er en enkel og fin måte å bli kjent med Island på. I eget tempo kan dere nyte den fantastiske naturen landet har å by på. Det gir en frihet å kunne stoppe når det passer dere, og kunne bruke tid på det dere synes er interessant.

Å kjøre bil på Island er normalt sett ikke noe problem for sjåfører som er vant til norske forhold. Kjørereglene er i hovedtrekk de samme og standarden på veiene er stort sett bra. Det skal kjøres med kjørelys hele døgnet, det er påbudt med bilbelte og promillekjøring er strengt forbudt.

Selv om store deler av Island er ubebodd av naturlige årsaker finnes det et velutbygd veinett. Riksvei 1, eller Ringveien som den også blir kalt, går rundt hele Island. Den er litt over 1.300 km lang og er for det aller meste asfaltert slik at den kan kjøres med alle bilgrupper.

Vær forsiktig på overgangen fra asfaltert vei til grusvei, og senk hastigheten. Mange utenlandske bilførere, som er uvante islandske veiforhold, har dessverre kjørt ut av veien, eller havnet i feil kjørefelt ved disse overgangene. På grusveiene er det ofte løst topplag som lett kan forårsake at bilen sklir og at føreren mister kontroll. Denne løse grusen kan også lage steinsprut som lett knuser frontruten. Mer informasjon om å Kjøre bil på Island

Fartsgrenser Trafikkpolitiet på Island er svært strenge når det gjelder fartsgrenser. De er ivrige å måle farten og ilegger høye fartsbøter. Fartsgrensen på islandske veier er: 90 km i timen på asfaltert vei, 80 km i timen på grusveier og 30-50 km i timen i landsbyer og tettbygde strøk. 

Planlegging av bilferien på Island Det er viktig ad dere planlegger hvilken veier dere ønsker å kjøre på Islandsturen. Kontroller at den bilgruppe dere har leid kan kjøre de veiene. I tillegg til Riksvei 1 finnes det en del mindre grusbelagte veier og fjellveier som krever firehjulstrekkere.

Høyfjellet på Island Hvis dere planlegger en tur inn i høylandet, er firehjulstrekkere obligatorisk for at bilforsikringen skal gjelde. Fleste veiene på høylandet er stengt frem til midten av juni eller senere, avhengig av værforhold. De stenges igjen senest i midten av september. Det finnes flere høyfjellsruter for eksempel Sprengisandur, Askja Fjallabaksleið m.m. Kjøringen på disse strekningene kan til tider være svært krevende. Det er ofte dårlige grusveier, og en del store elver som skal krysses. Kaldidalur, Kjölur, og Landmannalaugar er høylandsveier som er mindre krevende men krever også firehjulstrekkere.

Vis varsomhet på høyfjellet og ta aldri noen sjanser. Forbered dere godt og skaff dere informasjon om veiforholdene, og et detaljert veikart. Flere kjøretøy i lag er å anbefale. Mer informasjon om Islandske veier

Ikke ødelegg den islandske naturen Kjør ikke utenfor veier eller stier. Motorkjøretøy kan etterlate spor i naturen som blir værende i generasjoner. Kjøring utenfor veier er strengt forbudt og straffes med store bøter.

Overnatting på bilferien på Island De som skal på bilferie og som skal bo forskjellige steder på Island, vil motta en overnattingsliste med beskrivelse av stedet, beliggenhet, veibeskrivelse og GPS-koordinater. Vær obs på at på Island kan samme stedsnavn finnes flere steder på landet. Vær også klar over at postnummeret til overnattingen ikke nødvendig  indikerer beliggenheten. Det kan tilhøre nærmeste tettsted. Gjør dere derfor kjent med all overnattingen på forhånd og sammenlign GPS’en med et detaljert veikart. Da slipper dere å kjøre forbi overnattingsstedet, for så å måtte kjøre tilbake for å finne den riktige avkjøringen.

Klær for bilferien på Island Været på Island kan sammenlignes med været i Kyst-Norge, men det skifter raskere og er generelt noe kaldere. Det regner og blåser ofte, og været kan til tider føles “surt”. På Islandsreisen har den rette påkledningen stor betydning ettersom man på en og samme dag kan oppleve både intens varme i solen, og en ubehagelig kulde i skyggen. Uavhengig av årstiden anbefaler vi å ta med regn- og vindtett yttertøy og behagelige tursko. Å kle seg lag på lag er veldig bra, da man på en enkel og kjapp måte kan regulere temperaturen ved å ta av og på ekstra lag. Ta med ullundertøy, flis- eller ullgenser, behagelige fritidsklær, lue, votter og skjerf. Vi anbefaler også å ta med badetøy, håndkle, solbriller og solkrem. Værvarsel for Island

Andre ser også på

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND_Med barn på Island i førjulstiden © Din Islandsreise

Ta med barna til Island i førjulstiden og kom i en ordentlig julestemning. Hovedstaden Reykjavik...

FAMILIEFERIE PÅ ISLAND_Weekend med barn i Reykjavik_Mye familiekos © Din Islandsreise

En weekend i Reykjavik med barn byr på en aktiv og opplevelsesrik ferie for hele familien. Dere...

FAMILIEFERIE PÅ ISLAND_Sommerferie på Island_Ri Islandshest på sommerferien på Island © Din Islandsreise

Sommerferie på Island med barn byr på flotte opplevelser og tid til mye familiekos. Landet har...

FAMILIEFERIE PÅ ISLAND_Barnevennlig vinterferie på Island © Din Islandsreise

Denne barnevennlige vinterferien på Island byr på en aktiv og opplevelsesrik ferie for hele...

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur