Aktivitet

Julebord med Den Blå Lagune og Spa

Julebord på Island med besøk til Den Blå Lagune og spa behandling i Reykjavik blir en vellykket kombinasjon. I tillegg til å oppleve et enestående bad i den verdenskjente Blå Lagune vil dere også få en deilig spabehandling i Reykjavik. Dette er den perfekte førjulsturen for de som ønsker en helg med velvære for kropp og sjel, enten det er sammen med kjæreste, venner eller den nærmeste familien.

Dere får også tid til å nyte den imponerende førjulsstemningen i Reykjavik. Hovedstaden er pyntet høyt og lavt, og gatene er lyst opp med fargesprakende julelys. I Reykjavik kan dere utforske de varierte og spennende shoppingmulighetene, besøke noen av de førsteklasses restaurantene, eller bli kjent med hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det. På julebordet blir det servert delikate retter av ferske islandske råvarer. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

 

 

I dag skal dere besøke Laugar Spa, som er et elegant og førsteklasses spaanlegg med høyt kvalifiserte behandlere. Stedet er inspirert av den islandske naturen, hvor samspillet mellom vann, lyder, kunst og design har en stor betydning. Laugar Spa er en drøm å oppleve med sin rolige og avslappende atmosfære. Sett dere ned foran peisen og nyt et lite måltid eller et glass vin i disse fantastiske omgivelsene.

Det anbefales å bruke god tid på spasenteret for å oppleve alle de fasilitetene senteret byr på. På Laugar Spa finnes det seks badstuer hvor hver av dem vil gir en spesiell opplevelse i form av unike aromaer, beroligende lyder og flott lyssetting. Videre kan dere slappe av i det flotte boblebadet bygget av granitt, stå under en 6 meters bred foss eller vekselsvis sette dere ned i stamper med iskaldt og glovarmt vann, både inne og utendørs.

Nyt spabehandlingen. Lukk øynene og la kroppen slappe av fra alt stress og mas. Kjenn hvordan stresset siger ut av kroppen, og hvordan de stive musklene blir myke. Dette er en opplevelse som ingen burde gå glipp av. Etter spabehandlingen er det tid til å nyte førjulstiden Reykjavik med den flotte julepynten og de utallige julelysene som lyser opp hele hovedstaden.

På kvelden er det duket til julebord i en av byens utsøkte restauranter. Nyt et deilig islandsk julebuffé med delikate retter laget av ferske islandske råvarer. Senere på kvelden er det igjen mulighet for å bli med på hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur