Aktivitet

Julebord med Kjør Selv Super Jeep

Kombiner julebordet på Island med en actionfylt Kjør Selv Super Jeep tur. På denne julebordturen til Island kjører dere Super Jeep’er som er modifisert for ekstrem fremkommelighet gjennom ujevnt og vanskelig terreng. Dere kjører til noen av Islands største naturperler; det historiske stedet Thingvellir, den vakre fossen Gullfoss, og den verdenskjente Geysir.

Dere får også tid til å nyte den imponerende førjulsstemningen i Reykjavik. Hovedstaden er pyntet høyt og lavt, og gatene er lyst opp med fargesprakende julelys. I Reykjavik kan dere utforske de varierte og spennende shoppingmulighetene, besøke noen av de førsteklasses restaurantene, eller bli kjent med hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det. På julebordet blir det servert delikate retter av ferske islandske råvarer. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

 

 

Etter frokost blir dere hentet for å være med på en actionfylt Kjør Selv Super Jeep tur til den klassiske Gylne Sirkel. På turen vil dere oppleve noen av Islands største naturperler. Jeepene dere kjører er modifisert for ekstrem fremkommelighet gjennom ujevnt og vanskelig terreng.

Dere starter med å kjøre til det historiske stedet Thingvellir, videre til det geotermiske geysirområdet og til slutt til Islands vakreste og mest berømte fossefall, Gullfoss.

Etter lunsj blir det action… Dere skal kjøre opp på Islands nest største isbre; Langjökull. Dere starter med å ta ut noe av luften i dekkene for at Super Jeepene lettere skal komme seg over det ulendte terrenget. Adrenalinet vil garantert pumpe når dere kjører opp fjellveier til det indre av landet. Og dere vil nå også kommer enda nærmere den enestående Islandske naturen. Det blir mye moro å brøyte seg gjennom dyp snø og fått utforsket hva Super jeepene er laget for… Kjøringen på isbreen vil garantert by på store utfordringer og unike opplevelser! På en klar dag vil dere ha en fantastisk utsikt fra Langjökull. Etter en vellykket og actionfylt dag kjører dere tilbake til Reykjavik. Turen varer i 9-10 timer.

På kvelden er det duket til julebord i en av byens utsøkte restauranter. Nyt et deilig islandsk julebuffé med delikate retter laget av ferske islandske råvarer Senere på kvelden er det igjen mulighet for å bli med på hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur