Aktivitet

Julebord med Super Jeep tur

Kombiner julebordet på Island med en actionfylt Super Jeep tur. På denne julebordturen til Island skal dere være med på en Super-Jeep tur til noen av Islands største naturperler; det historiske stedet Thingvellir, den vakre fossen Gullfoss, og den verdenskjente Geysir.

Dere får også tid til å nyte den imponerende førjulsstemningen i Reykjavik. Hovedstaden er pyntet høyt og lavt, og gatene er lyst opp med fargesprakende julelys. I Reykjavik kan dere utforske de varierte og spennende shoppingmulighetene, besøke noen av de førsteklasses restaurantene, eller bli kjent med hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det. På julebordet blir det servert delikate retter av ferske islandske råvarer. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

 

 

Etter frokost blir dere hentet på hotellet for å være med på en actionfylt Super-Jeep tur. Super Jeep’erne er modifisert for ekstrem fremkommelighet gjennom ujevnt og vanskelig terreng. Dere vil på Super Jeep turen også kjøre opp på isbreen Langjökull hvor det er mulig å kjøre snøscooter. Kjøring med Super Jeep gjør opplevelsen både heftig og actionfylt.

Turen går til det historiske stedet Thingvellir, det geotermiske geysirområdet, og til Islands vakreste og mest berømte fossefall, Gullfoss. Adrenalinet vil garantert pumpe i årene når dere nå kjører opp fjellveier til det indre av landet. Og dere vil nå også kommer enda nærmere den enestående islandske naturen. Dere kjører til Langjökull, som er Islands nest største isbre. Etter en vellykket og actionfylt dag blir dere kjørt tilbake til Reykjavik. Turen varer i 9-10 timer.

På kvelden er det duket til julebord i en av byens utsøkte restauranter. Nyt et deilig islandsk julebuffé med delikate retter laget av ferske islandske råvarer Senere på kvelden er det igjen mulighet for å bli med på hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur