Aktivitet

Julebord og AVT kjøring

Julebord på Island kombinert med en actionfylt ATV-kjøring blir garantert et vellykket julebord. Island er et spennende sted for julebord og hvis dere ønsker et julebord litt utenom det vanlige er Reykjavik det perfekte reisemålet. I den flotte hovedstaden kan dere kombinere julebordet med en opplevelsesrik ATV kjøring hvor dere kjører gjennom store lavaområder, røffe terreng og mye flott natur.

Dere får også tid til å nyte den imponerende førjulsstemningen i Reykjavik. Hovedstaden er pyntet høyt og lavt, og gatene er lyst opp med fargesprakende julelys. I Reykjavik kan dere utforske de varierte og spennende shoppingmulighetene, besøke noen av de førsteklasses restaurantene, eller bli kjent med hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det. På julebordet blir det servert delikate retter av ferske islandske råvarer. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

 

 

I dag skal dere bli med på en super spennende ATV kjøring. Vær forberedt, på turen blir det action, høy fart og mye adrenalin! En opplevelsesrik kjøretur utenom det vanlige.

Før kjøringen vil dere få sikkerhetsinstrukser slik at kjøringen blir trygg og sikker. ATV kjøretøyene er spesialutstyrte for å kunne kjøre på ujevnt og røft terreng. Kjøringen går gjennom store lavaområde, robust landskap og storslått islandsk natur. Dere følger grove offroadspor opp bratte fjellsider, over gjørme og snø. Og dere vil komme til steder hvor det ikke er mulig å kjøre med en vanlig bil. Denne ATV kjøringen blir garantert et offroad eventyr med mye fart og spenning, og som vil gi dere helt unike opplevelser.

På kvelden er det duket til julebord i en av byens utsøkte restauranter. Nyt et deilig islandsk julebuffé med delikate retter laget av ferske islandske råvarer Senere på kvelden er det igjen mulighet for å bli med på hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur