Aktivitet

Julebord og Den Gylne Sirkel

Julebordet på Island og en tur til Den Gylne Sirkel er en perfekt kombinasjon. Dere feirer julebord i den flotte og julepyntede hovedstaden Reykjavik. I tillegg vil dere oppleve noen av Islands største naturperler. Dere besøker det historiske stedet Thingvellir, den vakre fossen Gullfoss, og den kjente Geysir.

Dere får også tid til å nyte den imponerende førjulsstemningen i Reykjavik. Hovedstaden er pyntet høyt og lavt, og gatene er lyst opp med fargesprakende julelys. I Reykjavik kan dere utforske de varierte og spennende shoppingmulighetene, besøke noen av de førsteklasses restaurantene, eller bli kjent med hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det. På julebordet blir det servert delikate retter av ferske islandske råvarer. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

 

 

Etter frokost blir dere hentet for å bli med på en spennende guidet dagstur. Turen går til den klassiske Gylne Sirkel hvor dere vil få med dere noen av landets største naturopplevelser.

Dere kjører først til nasjonalparken og det historiske stedet Thingvellir. Turen går videre til det geotermiske geysirområdet hvor dere kan vandre blant kokende leirpøler og dampende varme kilder. Dere skal også besøke Islands vakreste og mest berømte fossefall, Gullfoss. Det blir lunsjpause underveis. Etter en opplevelsesrik dag kjører dere tilbake til Reykjavik. Turen varer ca. 8 timer.

Denne dagsturen kan også kjøres med Super Jeep’er som er modifisert for ekstrem fremkommelighet gjennom ujevnt og vanskelig terreng. Dere vil på Super Jeep turen også kjøre opp på isbreen Langjökull hvor det er mulig å kjøre snøscooter. Kjøring med Super Jeep gjør opplevelsen både heftig og actionfylt.

På kvelden er det duket til julebord i en av byens utsøkte restauranter. Nyt et deilig islandsk julebuffé med delikate retter laget av ferske islandske råvarer Senere på kvelden er det igjen mulighet for å bli med på hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur