Aktivitet

Julebord og ridning på Islandshest

Kombiner julebordet med en ridetur på den flotte Islandshesten. Island er et spennende sted for julebord og hvis dere ønsker et julebord litt utenom det vanlige er Reykjavik det perfekte reisemålet. Opplev den flotte julepyntede hovedstaden hvor gater og butikkvinduer er pyntet høyt og lavt. Og bli med på en minneverdig ridetur hvor dere rir gjennom den fantastiske islandske naturen på den sjarmerende og trygge islandshesten.

Dere får også tid til å nyte den imponerende førjulsstemningen i Reykjavik. Hovedstaden er pyntet høyt og lavt, og gatene er lyst opp med fargesprakende julelys. I Reykjavik kan dere utforske de varierte og spennende shoppingmulighetene, besøke noen av de førsteklasses restaurantene, eller bli kjent med hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det. På julebordet blir det servert delikate retter av ferske islandske råvarer. Dere vil finne noe fristende og spennende på menyen, uansett om dere foretrekker fisk, lam eller vilt.

 

 

Etter frokost blir dere hentet for å være med på en minneverdig ridetur på den unike islandshesten. På hesteryggen rir dere gjennom spennende og utfordrende terreng. Å ri en islandshest er ikke bare fantastisk morsomt. Dette er også en perfekt måte å komme nærmere den fantastiske islandske naturen med vulkaner, fjell, isbreer, vulkaner, varme kilder, elver, lava og fosser. På hesteryggen vil du oppdage at Island ikke er som noe annet land på kloden!

Islandshesten er et nasjonalsymbol på Island og få ting gjør Islendingene mer stolte en den sjarmerende og trygge islandshesten. Islandshesten er helt unik. Den er renraset etterkommer av hesten vikingene tok med seg til Island for over tusen år tilbake. 

Dere får tildelt en hest som passer deres rideferdigheter. Rideturene er derfor egnet for både nybegynnere så vel som erfarne ryttere.

Etter en fantastisk ridetur blir dere kjørt tilbake til Reykjavik hvor dere kan bruke resten av dagen for å oppleve den flotte førjulstiden, med imponerende julelys som lyser opp hele hovedstaden.

På kvelden er det duket til julebord i en av byens utsøkte restauranter. Nyt et deilig islandsk julebuffé med delikate retter laget av ferske islandske råvarer Senere på kvelden er det igjen mulighet for å bli med på hovedstadens yrende natteliv for de som måtte ønske det.

 • Vi har kommet hjem og Island er et fantastisk land. Informasjon og service hos dere er helt topp
  Familien Bakken / Steen – Bilferie
 • Takk, takk, vi hadde en aldeles fantastisk tur. Tusen takk skal dere ha for et flott opplegg
  Firmatur – 56 deltakere
 • Vi har hatt en veldig fin ferie på Island. Vi hadde nok ikke funnet alle de fine stedene på egen
  Elen og Bjørn Riiser – Bilferie
 • Tusen takk. Veldig profesjonelt, skal garantert anbefale dere til andre
  Espen Ilmo – Weekendtur
 • Vi brukte Din Islandsreise som turorganisator. De er det beste turselskapet vi har hatt med å gjøre
  Gudmund Nilssen – Bilferie
 • Takk for fantastisk service. Dette var en topptopp tur for oss alle, og ikke minst for Jubilanten
  Solveig Fredriksen – Weekendtur